VM Tarm a/s søger en ingeniør/konstruktør med håndværksmæssig bagrund


Grundet VM Tarm a/s´ store vækst de seneste år søger vi en faglig dygtig ingeniør/konstruktør med erhvervserfaring til konstruktion af tankvogne.
 
Som ingeniør/konstruktør hos os får du dine egne projekter. Du skal være med til at sikre, at kunden får den bedste tankvogn til den konkrete opgave. Derudover består arbejdet bl.a. af konstruktion og design af nye tankvogne, heriblandt beregning og 3D-tegning samt udvikling af nye løsninger inden for en specifik produktgruppe. Desuden vil du fungere som teknisk support til vores sælgere, serviceafdeling og kunder.
 
Vi lægger stor vægt på en professionel indstilling, men også at det skal være rart og sjovt at gå på arbejde. Du får en spændende og alsidig hverdag, hvor du som aktiv holdspiller påtager dig ansvaret for at udvikle de områder, der hører til teamet. Du bliver en del af teknisk afdeling, som består af 21 mand, og vi glæder os til endnu en dygtig kollega.
 
Erfaring

  • Du er uddannet ingeniør, produktionsteknolog eller lign. med viden og erfaring inden for konstruktion og 3D-tegning.
  • Du har solid erfaring med 3D-CAD programmer, gerne Solid Works.
  • Du har kendskab til styrkeberegning, drivsystemer og hydraulikopbygninger.
  • Du har erfaring med at arbejde projektorienteret.
  • Du kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.


Personprofil

  • Du er struktureret og kvalitetsbevidst.
  • Du er er en positiv og serviceminded person.
  • Du er udadvendt og energisk og kan kommunikere frit på alle niveauer.
  • Du trives godt i en virksomhed, hvor der stilles krav, og hvor der er gensidigt ansvar.


Vi tilbyder
Ansættelse i en virksomhed i vækst med et højt ambitionsniveau, gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i et uformelt, dynamisk og fagligt udviklende miljø og bliver en del af en familieejet virksomhed, hvor du får mulighed for både personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder en attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning, sundhedsforsikring og andre gode personalefordele.
 
Vores tekniske afdeling råder over det mest effektive og opdaterede udstyr og software. Vi har bl.a. altid den nyeste version af Solid Works og PDM.
 
Tiltrædelse
Snarest muligt.

Ansøgning
Skriftlig ansøgning med CV sendes på e-mail til mha@vmtarm.dk; emne: ”Ingeniør/konstruktør” hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teknisk chef Sune Boelskifte på tlf. 97 37 16 44.
 
 

Teknisk chef
Sune Boelskifte
99 48 33 39