Ombygning og ændring af tankvogne


Vores serviceafdeling tilbyder ændring og ombygning af tankvogne efter kundens ønske. Her ses nogle af vores ombygninger og ændrede tankevogne.
 

Skanol A/S

Olie-/benzintankvognen har bl.a. fået overflyttet tanken, tilpasset udløbsrør, overflyttet produktpumpe samt monteret en VBG-kobling med luftservo og indikator i lastbilen. Desuden er tanken afrenset og lakeret samt fået monteret reflekser og logo.
 
 
 
 

Marius Pedersen A/S

Tanken og enkelte større komponenter er afmonteret fra den gamle bil og er blevet renoveret. Derudover er der monteret sugekassette, kranarm og transporttromle, som ikke var på anlægget tidligere. Alt øvrige udstyr som skabe, slanger, hydraulik, luft, styring m.m. er udskiftet. Til sidst er slamsugeren lakeret og monteret på nyt chassis.
 

Energiselskab Vegger


Gylletankpåbygningen er blevet renoveret og har bl.a. fået poleret tanken, monteret logoplade m. lys, overflytning af tank, komplet hydraulik system, inklusiv PVG blok samt udskiftning af filtre etc., renovering af kran, levering og montering af komplet styring i plastboks, ombygning af rørføring og montering af VM Tarm centrifugalpumpe, nye spadeventiler, opretning af bule i tank, afmontering af slangekasse på tankens højre side og montering af VM Tarm gylle sikkerhedsventil i mandedæksel.                                           
 
 

AVISTA OIL Danmark A/S

 
Olietankvognen er blevet totalrenoveret. Tanken er blevet flyttet til nyt chassis og har bl.a. fået monteret komplet nye hydraulikslanger, værktøjskasse og rustfast sideafdækning. Desuden er tanken og chassiset blevet malet.
 
 
 
 

Hustved & Skeie Transport AS

 
Foderkærren er blevet renoveret, og har fået udskiftet følgende:
• Forreste endebund
• Skadet plade på venstre side på tanken
• Gangbro, dækplade, stige og cyklistværn
 
Desuden er hele tanken blevet malet.
 
 

Johansen Transport AS

 
Traileren er blevet renoveret og har bl.a. fået monteret en ny undervogn med tre BPW-aksler og Alcoa Dura Bright aluminiumsfælge. Desuden har tanken fået monteret en produktpumpe, og nav samt tank er blevet lakeret.
 
 
 

Martin Børsting Maskinstation

 
Tanken er blevet udvidet fra 34.000 liter til 39.000 liter. Chassiset er blevet ændret til fire aksler bestående af tre eksisterende aksler og en ny BPW-efterløbsaksel. Eksisterende 8” kran er blevet skiftet til en nyere brugt 10” kran.
 
 
 
 
 
 
Salgskonsulent
Lars Lykkevold Johansen
99 48 33 19
Ombygning